Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze royal match jij op basis van je sterrenbeeld

Ben jij bijvoorbeeld een Stier à la koningin Máxima, of net als prinses Kate een echte Steenbok?

sterrenbeeld

Heb je weleens gefantaseerd over op welke royal jij het meest lijkt? Misschien staat het wel in de sterren geschreven! Op basis van je sterrenbeeld is er namelijk voor iedereen een koninklijke match.

Steenbok

Ben jij een Steenbok, dan heb je een match met prinses Catherine! Kate is ijverig, trouw en optimistisch en heeft daarmee de meest typische kenmerken van dit sterrenbeeld. “Kate is geen extravert persoon, maar stilletjes zelfverzekerd”, zei royalty-expert Victoria Murphy ooit. Grote kans dat dat ook voor jou geldt!

Waterman

Waterman kan een tikje rebels zijn, schopt graag tegen de regels aan en doet dingen graag op zijn of haar eigen manier. Het zal dan voor mensen met dit sterrenbeeld dan ook geen verrassing zijn dat ze een match zijn met prinses Charlene.

Vissen

Gevoelig, spiritueel en creatief: dat zijn de typische eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen. Niet gek dus dat de Belgische prinses Delphine, die op 22 februari werd geboren, kunstenaar van beroep is.

Ram

Margrethe kennen we als een excentrieke en eigenzinnige koningin, en dat past precies bij haar sterrenbeeld. De vorstin is een typische ram: eerlijk, impulsief en temperamentvol.

Stier

Als jouw sterrenbeeld Stier is, ben je een match met niemand minder dan Máxima! Net als onze koningin herken je jezelf dan in de eigenschappen betrouwbaar en eerlijk, maar kun je op z'n tijd ook koppig zijn. Bovendien houd je net als Máx van mooie spullen: je zou maar wat graag een kijkje willen nemen in de kast van onze koningin.

Tweelingen

Prinses Laurentien heeft het sterrenbeeld Tweelingen en dat valt af te zien aan haar karakter. De vrouw van prins Constantijn is openhartig en leergierig. Dat laatste heeft de prinses wel bewezen door te studeren in onder meer Japan, Londen en Berkeley.

Kreeft

Onze Alexia heeft Kreeft als sterrenbeeld. Dat betekent dat ze waarschijnlijk emotioneel, koesterend en zeer intuïtief is. Helaas kennen we de prinses nog niet zo goed om dit te beamen, maar we voegen er graag aan toe dat dit sterrenbeeld een goede smaak heeft: want dát klopt in elk geval.

Leeuw

Een Leeuw kan niet tegen onrecht en houdt ervan om in de belangstelling te staan. Eigenschappen waar Meghan Markle zich ongetwijfeld in kan herkennen. De ex-royal is een Leeuw pur sang!

Maagd

Als een echte Maagd is Pippa Middleton bescheiden en een tikje verlegen, maar zo nu en dan kan ze er ook wel van genieten om in de belangstelling te staan. Daarnaast werkt ze hard en vindt ze het fijn om tijd alleen door te brengen.

Weegschaal

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal, dan ben je een match met prinses Salma! Net als de Jordaanse royal sta je waarschijnlijk bekend om je vriendelijkheid en eerlijkheid. Je vindt het echter wel lastig om 'nee' te zeggen.

Schorpioen

Een schorpioen is vastberaden, assertief en passioneel. Eigenschappen die prinses Elisabeth, die op 25 oktober jarig is, perfect omschrijven.

Boogschutter

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter, dan ben je waarschijnlijk onafhankelijk en neem je graag de leiding – net als prinses Amalia!

Royalty
  • Libelle
  • NL Beeld