Meiden van Spanje maken modestatement

Meiden van Spanje maken modestatement

(Kroon)prinsessenpower!

Met de voorbereiding op je aankomende rol kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat zit er in elk geval al goed in bij de Spaanse kroonprinses Leonor (14) en zusje Infanta Sofía (13). Die tijdens de ingeperkte viering van de Spaanse Nationale Dag alvast hun beste modebeentjes voor zetten.

De troonopvolger bereidt zich achter de schermen al veel langer voor op haar taken na haar achttiende. Zo heeft ze bijvoorbeeld al twee keer een speech gehouden. En zou ze zich maar wat bewust zijn van de hoge ogen die haar moeder gooit met háár modekeuzes.

Meiden van Spanje maken modestatement

De toekomstige koningin koos voor een zachte witte trui van & Other Stories en droeg haar Orde van het Gulden Vlies.

Zusje Sofía mag de spotlights dan wat minder fel voelen schijnen, mooi niet dat zij achter wil blijven. Zij trok voor de gelegenheid een prachtige Zara-blouse uit haar kast (of zou het toch die van Letizia zijn geweest?).

Meiden van Spanje maken modestatement

De garderobe van mama staat in elk geval tot hun beider beschikking, maar zo te zien zijn de meisjes prrrrima in staat om zelf iets moois uit te kiezen. Dit smaak alvast naar meer.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in