Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Frans Bauer probeert op unieke wijze wat kilo's kwijt te raken

Drie keer raden wie met deze bijzondere methode kwam? 

frans

Soms wil het op geen enkele manier lukken om wat gewicht kwijt te raken en in zo'n geval is het vaak goed om iets totaal anders te proberen. Dit dacht ook Frans Bauer. Hij trok namelijk een modderpak aan in de strijd tegen de kilo's, natuurlijk onder bezielende leiding van zijn vrouw Mariska.

Afvallen

In zijn programma De Bauers - 20 jaar later nemen Frans, zijn vrouw Mariska en hun kinderen ons mee in het wel en wee van de Bauers. Frans is zoals zijn fans vast wel weten geen vreemde van een lijnpoging. Ook nu probeert de zanger weer wat kilo's af te vallen. En hoe fijn zou het zijn als ze dat proces wat kunnen versnellen?

Mariska ging op zoek naar manieren om wat sneller af te kunnen vallen. Ze zocht, en ze vond. Door middel van een modderpak hoopt Mariska dat Frans wat extra kan afvallen. "Het klinkt echt geweldig", oordeelde Mariska. "Ik dacht nou, dat wil ik wel een keertje proberen", aldus Mariska voordat ze haar man insmeert met een laag modder.

Geen gedeeld enthousiasme

Mariska is enthousiast. Haar zonen daarentegen delen die mening niet. "Dus op een gegeven moment denk je: ik ga niet sporten. Ik ga allemaal andere dingen doen om af te vallen?", vraagt zoon Christiaan zich verbaasd af. "Draait helemaal door", vult broer Frans Junior hem aan.

Het proces

Terwijl Mariska de laatste hand legt aan het kleipak, begint Frans het toch wel warm te krijgen. "Dat is denk ik de bedoeling", constateert zijn vrouw. Vervolgens moet Frans over zijn modderpak nog een ander pak aandoen. Die moet hij een half uur aanhouden. Hierna mag-ie het afspoelen.

Videostill De Bauers

Het resultaat

En dan rest natuurlijk nog een vraag: heeft het gewerkt? Voordat Mariska haar man in zijn modderpak hielp, had ze zijn borst gemeten: 127 centimeter. Ook daarna komt het meetlint weer tevoorschijn. Wat blijkt? Zijn borstomvang is nu 124 centimeter. "Serieus, geen gein: 124 centimeter", roept Mariska blij. Frank is net als zijn vrouw enthousiast: "Ik ga er vanavond weer in!"

Personality
  • Tips en Weetjes
  • NL Beeld