Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan en prins Harry stralen in nieuwe foto's

De liefde spat ervan af!

harry meghan

Meghan Markle en prins Harry waren vorige maand aanwezig bij een bijzonder evenement waarbij kunst centraal stond, in het bijzonder het vieren van de belangrijke bijdragen van de Afro-Amerikaanse cultuur. De twee royals hadden het duidelijk naar hun zin, zo was ook op foto's te zien. De vonken vliegen er namelijk nog vanaf tussen de twee.

Stralend op de foto

De hertog en hertogin van Sussex waren bij het evenement aanwezig om de Kinsey African American Art and History Collection onder de aandacht te brengen, die bekend staat om zijn enorme verzameling Afro-Amerikaanse kunst. Het Instagram-account van de kunstcollectie plaatste een reeks kiekjes van de bijeenkomst. Op een van de foto's zien we een stralende Meghan en Harry, die een lief momentje met elkaar leken te delen.

Samenwerking

"De familie Kinsey had de eer om samen met de hertog en hertogin van Sussex een evenement te organiseren op 21 maart in tijdens de tentoonstelling van de Kinsey-collectie in het Sofi Stadium in Hollywood Park", luidt de caption bij de foto's. "De hoofdconservator van de collectie, Khalil Kinsey, leidde de hertog en hertogin en een reeks leiders uit de industrie rond door de tentoonstelling, die werd gevolgd door een gesprek met Bernard, Shirley en Khalil, gemodereerd door Christine Messineo, directeur van Frieze LA en NY."

"De groep besprak de geschiedenis en het belang van zwarte kunst en hoe verschillende gemeenschappen kunnen samenwerken om dit vitale stukje Amerikaanse geschiedenis te behouden", klonk het in het bericht.

Onder de reeks foto's wordt enthousiast gereageerd. "Love this", klinkt het massaal. En: "Ziet eruit als een geweldig evenement & geweldige samenwerking tussen de familie Kinsey & Prins Harry en Meghan." Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld