Meghan en Harry verhuizen (maar niet binnen Kensington Palace)

Meghan en Harry verhuizen (maar niet binnen Kensington Palace)

Die zagen we niet aankomen. Prins Harry en zijn Meghan zouden volgens paleisbronnen hun intrek nemen in Kensington Palace (naast William en Kate), maar hebben toch besloten heel ergens anders te gaan wonen.

Hun cottage op Kensington Palace verruilen ze niet voor een groot appartement binnen hetzelfde paleis, maar voor een cottage (met tien slaapkamers, dan dan weer wel) in Windsor, waar ze ook trouwden.

"De Duke en Duchess of Sussex verhuizen begin volgend jaar naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor", laat een woordvoerder weten. "Daar bereiden ze zich voor op de komst van hun eerste kind. Windsor is een bijzondere plek voor ze, en ze zijn er dankbaar voor dat hun officiële thuis op het landgoed ligt."

Het huis is een cadeau van de queen, en ligt op zo'n 30 kilometer van Londen. Handig dichtbij als ze aan het werk moeten in de hoofdstad, maar ver genoeg weg om verwijderd van nieuwsgierige fotografen hun kleine te verwelkomen. Will en Kate woonden de eerste jaren van hun ouderschap óók niet in Londen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in