Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Camilla steelt de show in stijlvolle luipaardprint jurk

Ook de koningin doet mee aan deze razend populaire trend. 

camilla

Dinsdag stond er voor koning Charles voor het eerst sinds zijn kankerdiagnose weer een werkbezoek op de planning, maar het was toch echt zijn vrouw koningin Camilla die de show stal in haar prachtige luipaardprint jurk.

Macmillan Cancer Centre

Gisteren was het dan eindelijk zover: Charles ging samen met Camilla op zijn eerste werkbezoek sinds februari. Begin middag arriveerden de royals bij het Macmillan Cancer Centre in het centrum van Londen, waar ze verwelkomd werden door patiënten en medewerkers. Het koningspaar ging met verschillende specialisten in gesprek en kregen een inkijkje in het innovatieve onderzoek dat door het centrum wordt uitgevoerd.

Luipaardprint

Voor de gelegenheid had de koningin een flowy luipaardprint jurk uit de kast getrokken, met elegant gelaagde driekwartmouwen en een gerimpelde halslijn. Hare Majesteit voegde hieraan een subtiel hakje toe in een bruinachtige tint, met een handtas in dezelfde kleur. Wat betreft haar sieraden hield Camilla het bescheiden en ging ze voor haar welbekende groen en gouden armband van Van Cleef & Arpels in combinatie met een stel druppelvormige oorbellen. Kortom: de vrouw de Britse monarch zag er weer uit om door een ringetje te halen – zoals we eigenlijk wel van haar gewend zijn!

Beeld: NL Beeld
Beeld: NL Beeld

Fan

Dit is niet de eerste keer dat koningin Camilla een luipaardprintje uit de kast heeft getrokken voor een openbare gelegenheid. Sterker nog: de statementprint lijkt een ware favoriet van haar te worden.

Beeld: NL Beeld

Eerder dit jaar woonde Camilla namelijk een speciale ceremonie in Clarence House bij, waar zij beëdigd als erelid van het Worshipful Company of Fan Makers. Ook hier verscheen de koningin in een elegante jurk met see trough mouwen in een gezellig – jawel: – panterprintje!

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld