• Royalty

Máxima straalt post-verjaardag

Máxima straalt post-verjaardag

Majesteit is na al die glam-momentjes weer gewoon aan het werk.

Echt vrij voor haar verjaardag heeft koningin Máxima sowieso niet gehad. Maandag is haar vaste overlegdag met haar collega's in New York voor de VN. Dus daarvoor sloot ze ook op haar verjaardag gewoon aan.

En hoewel het écht wel even gevierd zal zijn op Huis ten Bosch met een fijn diner en de uitreiking van haar Grootkruis van de Huisorde (vast niet haar enige cadeau van Willem-Alexander), was het al redelijk snel business as usual op het paleis. Een groot feest zat er tóch niet in.

Máxima straalt post-verjaardag

Met precies diezelfde back-to-businesshouding verscheen HM vanmiddag in Rotterdam voor een werkbezoek als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Daar werd ze bijgepraat over een samenwerking om werknemers die hun baan verliezen snel weer aan het werk te helpen.

Ze sprak met ondernemers uit takken die (veel) minder werk hebben door de coronacrisis en partners die deze ondernemers en hun werknemers proberen te ondersteunen.

Máxima straalt post-verjaardag

Glam was het niet, wél belangrijk. Ook dát is koningin Máxima. Gelukkig zorgt ze altijd voor een fijn plaatje. Vandaag koos ze voor een bekende outfit: een jurk van Antik Batik met een riem van Teresa Helbig die ons nog steeds ergens aan doet denken...

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in