Máxima's black widow-look

Máxima's black widow-look

Dramatisch zwart, HM kan het.

Zo casual als haar dochters letterlijk ten tonele verschenen voor de repetities van The Streamers op Koningsdag, zo dramatisch arriveerde koningin Máxima. Van top tot teen in zwart, weer even heel iets anders dan tijdens het dagprogramma.

Weg met de vrolijke kleurtjes, zwart op zwart op zwart moest het zijn, met dramatisch kant. Een perfecte black widow-look, zoals we ze bij HM maar zelden zien.

Dramatisch? IK?

Máxima's black widow-look

Maar als ze het doet, al dat zwart, dan doet ze het ook goed. Zo herinneren we ons allemaal nog wel de outfit van 4 mei 2020, toen naast de speech van de koning ook de wapperende dramalook van de koningin geschiedenis schreef.

Máxima's black widow-look

Persoonlijk hadden we begrepen als HM het lookje van Koningsdag nog een weekje langer had bewaard, maar het roept wel de vraag op: wat is ze dán van plan bij de Nationale Dodenherdenking? Als het iets van DNA deelt met deze outfit of die van volgend jaar, zit dat wel snor...

Máxima's black widow-look

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in