• Royalty

Máxima: pretty in peach

Máxima: pretty in peach

Dat is nog eens een statement-pantalon!

Als wij vandaag koningin waren geweest, waren we zeker weten in de verleiding gekomen om een off the shoulder-top te dragen, of beenwarmers. HM goes Flashdance, bij een metaalbewerkingsbedrijf. Lasbril op!

Máxima: pretty in peach

Majesteit koos daarentegen voor een nieuwe peachwolk van Natan, een en al flowy zijde en vormen (en oké, een kreukje krijg je er dan gratis bij).

Máxima: pretty in peach

De koningin ging duidelijk niet langs bij Veluw Metal Creations in Noord-Brabant om zelf iets te lassen (die nieuwe armbanden moet je goed beschermen, net als dat prachtige perzikkleurige materiaal). Maar in haar hoedanigheid als lid van het Comité Nederlands Ondernemerschap.

Máxima: pretty in peach

En waar Majesteit komt, is er flash genoeg, ook zonder dansfilm-uit-de-eighties-vibes. Ze kreeg een rondleiding, sprak met directeuren en ondernemers uit de metaalsector en wandelde de kleine 700 meter (er zijn kleinere fabriekspanden) door verschillende hallen met elk hun eigen vorm van metaalbewerking.

Nieuw van Natan: wijder dan wijd en geplooider dan geplooid

Máxima: pretty in peach

Het zal vermoedelijk ver van Majesteits bed liggen, maar ze is in staat elk onderwerp de nodige schwung te geven. En straalde dus gewoon zoals we van haar gewend zijn. Met accessoires en een nieuwe outfit (zijden crêpe van Natan, uit de nieuwste collectie) waar we weer even op door kunnen.

Máxima: pretty in peach

What a feeling!

Beeld: Brunopress/ANP/Natan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in