Máxima: lekker lookje!

Máxima: lekker lookje!

Wat een fashionmomentje, vanmiddag in Amsterdam.

Koningin Máxima ging vanmiddag langs bij ziekenhuis BovenIJ in Amsterdam-Noord om te kijken wat de gevolgen van de coronapandemie zijn in de zorg. En deed dat, mogen we toch wel zeggen, op high fashion.

Máxima: lekker lookje!

Zoveel als de afgelopen maanden zijn HM en koning Willem-Alexander (hopen we toch) nog nooit in ziekenhuizen geweest. Nu was dus Amsterdam aan de beurt, waar zorg- en welzijnsaanbieders de krachten bundelen met de gemeente en een zorgverzekeraar om nog betere zorg te kunnen bieden.

Met losse haren, waarover morgen meer...

Máxima: lekker lookje!

De koningin sprak met de Raad van Bestuur van het ziekenhuis over de gevolgen van corona op de reguliere zorg en al het maatwerk dat daarbij komt kijken in deze tijden. Ook werd er gesproken over de sociale gevolgen van corona in Amsterdam-Noord. Een aantal zorgverleners vertelde de koningin over de tweede golf en wat die doet met patiënten en medewerkers van het ziekenhuis.

Daarna sprak ze ook nog met voormalig coronapatiënten over hun ervaringen met de ziekte en de zorg die ze kregen. 

Ruitjes zijn helemaal de trend dit najaar en ach, dan is Majesteit de beroerdste niet (hier in Natan, dunkt ons)

Máxima: lekker lookje!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in