Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in frisgroen tijdens feestelijke opening in Maastricht

Gehuld in een prachtige jurk verscheen ze in het zuiden van ons land. 

maxima dsm-firmenich

Gisteren stond er opnieuw een feestelijke dag op het programma van koningin Máxima. Ze reisde af naar het zuiden van ons land om daar het hoofdkantoor van dsm-firmenich te openen. En geheel passend bij het thema kwam de koningin als een ware beauty queen voor de dag.

Stralend wit met groene accenten

Onze koningin opende het hoofdkantoor van dsm-firmenich, een bedrijf gericht op persoonlijke verzorging op het gebied van gezondheid, voeding en parfumerie. En wie is er meer geschikt voor zo'n gelegenheid dan onze eigen modekoningin? Dat die persoonlijke verzorging bij onze koningin wel goed zit, bewees ze gisteren opnieuw. Ze kwam namelijk schitterend voor de dag in een prachtige witte jurk met frisse groene accenten. Die mooie kleuren in combinatie met de lichte stof passen helemaal bij de lente.

Overigens hoefde de koningin deze keer niet met haar eigen creditcard te wapperen, maar heeft ze gewoon in haar eigen kast geshopt. Deze groene jurk van het Belgische modemerk Natan heeft de koningin namelijk al vaker gedragen. Net als de andere keren combineerde ze de jurk met een bijpassende groene hoed van het merk Fabienne Delvigne. Wat een plaatje!

Dit ontwerp van Natan valt overigens niet alleen bij onze Máxima in de smaak. Ook de Belgische koningin Mathilde heeft namelijk deze jurk in haar kast hangen!

Feestelijke opening

Het was een feestelijke dag in de zuidelijke hoofdstad. In het bruisende Maastricht opende Máxima het hoofdkantoor van dsm-firmenich. Het bedrijf is ontstaan vanuit een fusie tussen het Nederlandse DSM en Zwitserse Firmenich. Gezamenlijk richten de bedrijven zich op voeding, gezondheid, parfumerie en persoonlijke verzorging. Ze kreeg een rondleiding door het gloednieuwe hoofdkantoor en bekeek de mooie producten.

Voor de kinderen van een lokale basisschool was het een extra bijzondere dag, want hun zelfgemaakte kunstwerken werden tentoongesteld bij de opening. En zoals we natuurlijk van Máxima gewend zijn, bekeek ze deze uitgebreid en praatte met de kids over hun creaties. Schattig!

Royalty
  • Blauw Bloed, Vorsten, Modekoningin Máxima
  • NL Beeld