Märtha Louise schrapt prinsessentitel

Märtha Louise schrapt prinsessentitel

De Noorse prinses Märtha Louise, de zus van kroonprins Haakon, gebruikt haar prinsessentitel niet langer voor haar zakelijke leven. Dit na veel kritiek vanuit haar geboorteland.

Er is in Noorwegen veel te doen geweest rondom Märtha Louise en haar nieuwe liefde, de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett.

Hoewel Märtha haar koninklijke titel al in 2001 liet varen voor haar eigen carrière, tourt ze momenteel de wereld over met haar nieuwe liefde onder de noemer 'de sjamaan en de prinses'. En dus werd ze op het royal matje geroepen.

Märtha Louise schrapt prinsessentitel

"Er is veel gezegd over mijn gebruik van mijn titel in een commerciële context", liet Märtha Louise woensdag weten via Instagram. "Ik heb me daar al eerder voor geëxcuseerd, het was een vergissing."

"Samen met mijn familie heb ik besloten een en ander te veranderen. Ik gebruik de titel van prinses voortaan alleen nog als ik taken voor het koninklijk huis uitvoer. In mijn commerciële werk gebruik ik alleen nog Märtha Louise."

Ze voegde ook direct daad bij het woord.

Een reclame voor het webinar vóór...

En na...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in