Letizia: pure glamour in Madrid

Letizia: pure glamour in Madrid

Voor het dertigjarig jubileum van de Spaanse krant El Mundo pakte voormalig journalist en nu koningin Letizia stevig uit. Va-va-voom!

Samen met haar 'oud-collega's' vierde de Reina het feestje vrolijk mee in het luxe Westin Palace Hotel in de Spaanse hoofdstad. Maar dan wel op een manier die alle hoofden deed draaien, zoals het een koningin betaamt.

Letizia: pure glamour in Madrid

Letizia trok voor de gelegenheid een rode midi-jurk van de Argentijnse stylist Roberto Torretta uit de kast, die tegenwoordig vanuit Madrid werkt. Ze droeg de jurk al eens eerder, maar met die kleur, die krul in het haar en die accessoires (sandaaltjes van Jimmy Choo en een tas van Carolina Herrera, wat wil je nog meer?) was het plaatje zó af dat het lijkt alsof ze speciaal voor de gelegenheid aan het shoppen is geslagen. Hier kunnen we eindeloos naar kijken.

Voordat ze - on the job nog wel! - de toekomstige koning van Spanje tegen het bevallige lijf liep was Letizia Ortiz werkzaam als presentatrice voor het nieuwskanaal 24 Horas. Hier had ze onder andere een ochtendshow en een wekelijks nieuwsprogramma, en deed ze verslag vanuit Washington D.C. rondom de presidentiële verkiezingen van 2000.

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in