• Royalty

Lady Kitty Spencer gaat trouwen (met een miljonair!)

Lady Kitty Spencer gaat trouwen (met een miljonair!)

Familie-tiara Alert in 3, 2, 1…

Pikant is het wel: lady Kitty Spencer, socialite, model en nichtje van prinses Diana, gaat trouwen met een man die vijf jaar ouder is als haar vader, Charles Spencer, de 9de graaf Spencer. Kitty is de oudste dochter uit Charles' eerste huwelijk met Victoria Lockwood. 

Kitty's verloofde is miljonair Michael Lewis (60) met wie de 29-jarige lady sinds mei 2018 een relatie heeft. Ze wonen allebei in Londen, ze werd de laatste tijd al vaak gezien bij zijn huis. Hij heeft haar voor de kerst in New York ten huwelijk gevraagd. Ze wordt zijn tweede vrouw, hij was eerder getrouwd met Leola, met wie hij drie inmiddels volwassen kinderen heeft

Lady Kitty Spencer gaat trouwen (met een miljonair!)

Wordt het een klassieke Britse aristobruiloft, dan zal Kitty trouwen in haar ouderlijk kasteel Althorp, met de Spencer-tiara die ook prinses Diana bij haar huwelijk droeg.

De laatste keer dat die werd gespot was afgelopen zomer, toen haar nichtje Celia trouwde. Achter Celia haar moeder, de zus van Diana, lady Sarah. 

En gezien Kitty's connecties met Dolce & Gabbana zou de bruidskleding ook wel eens al rond kunnen zijn.

Foto's (c) Hollandse Hoogte, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in