Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima steekt handen uit de mouwen in militair uniform

Dat hoef je de hoogheid geen twee keer te vragen.

Máxima

Gehuld in legeruniform een mijn laten ontploffen? Daar draait koningin Máxima haar hand niet voor om. En met de hele militaire garde te water gaan? Idem. De queen van de Lage Landen deed gisteren mee aan verschillende legeroefeningen, en dat leverde spectaculaire beelden op.

Van alle markten thuis

De koningin was donderdagmiddag op een missie! Ze sloot zich aan bij het Regiment Genietroepen in Den Bosch, waar ze tijdens het bezoek aan de eenheid uitleg over hun werkzaamheden krijgt en meedoet aan een oefening.

Dit specifieke krijgsmachtonderdeel is getraind in het vrijmaken van de hindernissen en het bouwen van militaire infrastructuur zoals bruggen en veren. Onder het motto ‘Samen banen wij de weg, Sodeju!’, zoeken ze een weg of bouwen ze er één. En dat werd dus ook van onze koningin verwacht.

Say no more! De hoogheid ruilde haar pumps en tiara in voor camouflage-kledij en stroopte haar mouwen eens flink op. Het is ongelooflijk: haar staat echt álles.

1, 2, 3...action!

NL Beeld / Patrick van Emst

Hoewel de Majesteit gewoonlijk tijdens een werkbezoek ook behoorlijk in de benen is, is dit toch net even andere koek.

NL Beeld / Patrick van Emst

Even geen Natan, maar vooral gewoon ehh...nat.

NL Beeld / Patrick van Emst

Afijn, dat mag de pret uiteraard niet drukken. De hoogheid had er duidelijk lol in!

NL Beeld / Patrick van Emst

Gelukkig was er naderhand een borreltje om even op te warmen.

NL Beeld / Patrick van Emst

Missie voltooid

Ook manlief Willem-Alexander hulde zich deze week in een militair uniform. Hij stapte woensdag in het vliegtuig naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij de helikopteroefening TAC Blaze bezocht en onderging. De lat lag daarom hoog voor Máxima, die uiteraard niet onder wou doen aan haar man.

Voorafgaand aan de oefening bij het Regiment Genietroepen klonk het dan ook: "Het meest belangrijke: ga ik mijn man verslaan?" Nou, we geloven dat dat aardig is gelukt!

Royalty
  • Blauw Bloed
  • NL Beeld