Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal lady in red: Máxima straalt tijdens bezoek aan Friesland

Máx kan rood dragen zoals niemand anders het kan.

máxima

Met oneindig veel keuze in kleding en een stylist die altijd voor je klaarstaat weet je als royal natuurlijk al snel welke kleuren je wel en niet kan hebben. Zo ook Máxima: die kan rood rocken als geen ander, en maakte daar ook dinsdag weer gretig gebruik van.

Gemiddelde dag

Friesland kon dinsdag rekenen op hoog bezoek. Máxima kwam namelijk speciaal naar het plaatsje Hindeloopen om daar het vernieuwde museum te openen. Een doorsnee dag voor de koningin: vriendelijk lachen en wuiven, handjes schudden, lintjes doorknippen, je kent het wel. Bij zo'n gemiddelde dag hoort natuurlijk ook een gemiddelde outfit, en dat is in het geval van Máxima eentje van modehuis Natan.

Lady in red

Er zijn maar weinig kleuren die Máxima niet kan hebben, maar elke royalty watcher zal beamen dat de koningin écht straalt in rood. Toch was dat niet de enige reden dat zij dinsdag verschijning maakte in een geheel roodkleurige outfit. Rood is namelijk de kleur van de Hindeloopen, en daarmee zou ze natuurlijk punten scoren in Friesland. Máx ging daarom voor een prachtige Natan-jurk met watervalhals, die ze combineerde met rode Natan-pumps, een rode clutch én een rode Fabienne Delvigne-turban. Laatsgenoemde doet al tien jaar dienst.

Beeld: NL Beeld

Terug in de tijd

Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima weet ons te vertellen dat de Natan-jurk een ontwerp betreft uit 2011. Máx droeg 'm twee keer eerder: een keer in 2011 en een keer in 2012.

Máx met dezelfde Natan-jurk in 2011 (beeld: NL Beeld).

Nu, twaalf jaar later, besloot ze dus om het stof er weer af te blazen en 'm weer eens aan te trekken. Alleen al het feit dat ze kleding van meer dan een decennium geleden nog past verdient al een applausje, maar daarnaast was het natuurlijk ook gewoon weer een steengoede outfit. Meer van dit, graag!

Royalty
  • Modekoningin Máxima, Instagram @royalfashionpolice
  • NL Beeld