Kate’s copycats: de Repli-Kates

Kate’s copycats: de Repli-Kates

Ze doen Kate’s stijlmoves stuk voor stuk na op Instagram, en noemen zichzelf de ‘Repli-Kates’. Maar vorige week werd daar ineens een stokje voor gestoken.

Op Instagram is overal wel een subcultuur voor te vinden. Dus ook voor fans van Kate Middleton die niets liever doen dan zich in dezelfde outfits (of budgetvriendelijke versies daarvan) te hullen als de duchess. Moet kunnen, toch? Immers doen de sterren het óók gezellig.

VerbannenVorige week bleek dat iemand vond van niet. Toen werden meerdere ‘copyKates’ plots van het sociale medium verbannen. Wat er precies aan de hand was, was niet bekend. Maar al snel zoemde het gerucht rond dat Kate hoogstpersoonlijk een stokje had gestoken voor de dames die met haar looks aan de haal gingen.

'Foutje'Niet waar, zegt het paleis nu. Kate en William zijn zich totaal niet bewust van de Repli-Kates en hun Instagramperikelen. Volgens Instagram zelf was het een simpel foutje, en was het geheel toevallig dat meerdere Repli-Kates getroffen werden. Hun account doen het inmiddels weer gewoon, dus we kunnen alsnog genieten van hun noeste arbeid.