Kate houdt (net als wij) van Mary Berry

Kate houdt (net als wij) van Mary Berry

Het zou ons niet verbazen als er ook in Kensington Palace elke week Great British Bake Off werd gekeken in de tijd dat Mary Berry daar nog de scepter zwaaide. Kate leek in elk geval erg gecharmeerd van de kookboekenlegende.

Voor wie nog steeds niet over het vertrek van Mary uit GBBO heen is (lees: wij!) is het altijd een traktatie om Mary Berry weer even te zien. Al helemaal naast een van de royals.

Kate houdt (net als wij) van Mary Berry

Royal browniesDe kookboekenschrijfster voegde zich deze week bij Kate om het Back to Nature-festival in Woking te openen. Het was niet de eerste keer dat de twee elkaar ontmoetten: in 2013 liepen ze elkaar al eens tegen het lijf en bekende Kate direct dat ze vaak uit de boeken van Mary heeft gekookt. En dat William dól is op haar brownies.

Kate houdt (net als wij) van Mary Berry

Samen bakkenWellicht heeft Kate nog een nieuw receptje los kunnen peuteren bij Mary, want naar verluidt wordt er flink gekookt op Kensington Palace. Ook George en Charlotte zouden genieten van een middagje bakken in de keuken.

Het was in elk geval duidelijk dat Kate en Mary goed met elkaar door een deur konden. Misschien kan tante Mary een keer een middagje komen helpen? Wij pakken er dit weekend in elk geval weer even een receptje van Mary bij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in