Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de belangrijkste les die Kate haar kinderen mee wil geven

Ahw!

les kate kinderen

Een moeder van drie is niet altijd even makkelijk. Ook voor prinses Kate niet. De prinses vindt het dan ook erg belangrijk dat er een aantal regels zijn binnen het gezin. De belangrijkste regel? Vriendelijkheid.

Vriendelijkheid en liefdevol

Royal correspondent Danielle Stacey van Hello ziet in deze gouden regel een gelijkenis met haar schoonmoeder, wijlen prinses Diana.

"Gebaseerd op de observaties van foto's van prinses Diana en de huidige foto's van de prinses van Wales, zijn ze allebei erg liefdevol met hun kinderen." Logisch dat Kate dit dan ook aan haar drie kinderen mee wil geven.

"Kate wordt vaak gespot wanneer ze hand in hand met een van haar kinderen loopt, of als ze hen oppakt om te knuffelen. Er zijn vaak geruststellende gebaren, zoals een schouderklopje of aan aai over hun bol. Wanneer ze met andere kinderen is tijdens publieke optredens, hurkt ze vaak neer op hun niveau om zo de aandacht volledig op de kinderen te richten – iets wat Diana ook vaak zou doen", vervolgt ze.

The Scout Association

Zoals we allemaal weten, probeert Kate haar kinderen een 'zo normaal mogelijk leven' te geven. En dan met name als het gaat om buitenschoolse activiteiten. Zo heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze hoopt dat George, Charlotte en Louis in de toekomst lid worden van The Scout Association waar ze medevoorzitter van is. De scout organisatie staat bekend om 'het betrekken van jonge kinderen en hen ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling en hen in staat stelt om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving."

En dat Kate haar koters wellicht heeft aangestoken met de liefde voor scouting, dat bleek in 2023 wel. Zo waren prins William, prinses Kate, George, Charlotte en Louis in mei 2023 op bezoek bij de scouts in Slough. Zo hielp het gezin de andere scouts onder anderen met het opknappen van de Scout Hut.

NL Beeld / Newspix

Ook een rondje op de graafmachine mocht niet ontbreken tijdens deze actieve dag.

NL Beeld / Newspix

En een potje pijl en boog schieten natuurlijk ook niet.

NL Beeld / Newspix

Al met al zijn de koters van William en Kate maar al te graag actief bezig. En waar kan dat nou beter dan bij de scouting? De kans zit er dus dik in dat George, Charlotte en Louis zich uiteindelijk aansluiten bij The Scout Association. Kids blij, Kate blij.

Royalty
  • Hello! Magazine, Blauw Bloed, Town & Country
  • NL Beeld