Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe Harry een Britse moeder happy maakte

Vandaag vieren de Britten Moederdag en dankzij prins Harry is er één moeder in het land die nog steeds zit te stralen. Karen Anvil heet ze. Ze is 39 en een alleenstaande moeder van een dochter. En ze is gek op de royals. Afgelopen week was ze in Birmingham om Harry en Meghan te zien. Toen het haa...

Hoe Harry een Britse moeder happy maakte

Vandaag vieren de Britten Moederdag en dankzij prins Harry is er één moeder in het land die nog steeds zit te stralen.

Karen Anvil heet ze. Ze is 39 en een alleenstaande moeder van een dochter. En ze is gek op de royals. Afgelopen week was ze in Birmingham om Harry en Meghan te zien. Toen het haar lukte Harry de hand te schudden, vroeg ze meteen of hij haar foto van afgelopen kerst leuk vond.

Fab Four

Deze foto dus. Van Wil en Kate en Harry en Meghan, the Fab Four. Geschoten op 25 december toen de vier naar de kerk liepen. Anvil stond, naar eigen zeggen, als een fan langs de kant te schreeuwen om hun aandacht en dat leverde dit plaatje op.

Succesfoto

Ze plaatste de foto op social media en vervolgens verscheen-ie op de voorpagina van bijna elke Engelse krant. Ook wereldwijd werd de pic overal geplaatst. Hij veranderde haar leven, zegt ze. En wat vond Harry? ‘I hope you made lots of money from it!’ lachte hij. Prachtig moederdaggeschenk toch?

Bron: Mail Online. Beeld: Getty Images, Karen Anvil