Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het jaar van jarige koningin Máxima in foto's

Driewerf hoera! 

Máxima

Vandaag viert koningin Máxima haar 53e verjaardag! Wat ons betreft een mooi moment om terug te blikken op de (vele) stijlvolle outfits die ze het afgelopen jaar heeft gedragen. Dít waren onze favorieten:

Juni 2023: Huwelijk kroonprins Hussein van Jordanië

In juni 2023 gaven kroonprins Hussein van Jordanië en zijn bruid Rajwa elkaar het jawoord. Bij deze koninklijke bruiloft kon het Nederlandse koningspaar natuurlijk niet ontbreken. Maar niet alleen koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren – stylish als altijd – present bij deze happening...

NL Beeld

...Ook prinses Amalia kreeg een uitnodiging op de mat voor dit glamoureuze evenement!

NL Beeld

Juni 2023: Zomerfotosessie te Zuiderstrand

Eind juni vond een zomerfotosessie op het Zuiderstrand plaats. Hierbij waren alle ogen gericht op Mambo, het speelse hondje van de royals dat toch stiekem wel een beetje de show stal. Het is duidelijk op de foto's te zien dat koningin Máxima dol is op het beestje, maar oordeel vooral zelf:

NL Beeld

Juli 2023: Excuses slavernijverleden

Daarnaast was het ook tijd voor serieuzere zaken. Op 1 juli 2023 bood Willem-Alexander in een toespraak zijn excuses aan voor het Nederlandse slavernijverleden. Koningin Máxima stond naast haar man en zweeg, maar hun gezamenlijke aanwezigheid, temidden van de stromende regen, sprak boekdelen.

NL Beeld

Oktober 2023: Bezoek aan Kenia

Tijdens haar werk voor de Verenigde Naties op het gebied van financiële inclusie en gezondheid bracht koningin Máxima een bezoek aan Kenia. En wat straalde de koningin!

NL Beeld

November 2023: Opening retrospectief Iris van Herpen

In Parijs woonde koningin Máxima de opening van een retrospectieve tentoonstelling van de Nederlandse ontwerpster Iris van Herpen bij om deze te openen. En op welke manier kun je dat beter doen dan in een creatie van de ontwerpster herself?! Gekleed in een van Herpens unieke jurken – die ze overigens al enige tijd in haar garderobe had – ontving Máxima lof van de vele aanwezigen, waaronder Franse First Lady Brigitte Macron.

NL Beeld

Januari 2024: Werkbezoek Design Academy Eindhoven

Tijdens een werkbezoek aan de Design Academy Eindhoven straalde koningin Máxima te midden van de inspirerende creaties van Nederlands ontwerp. Ze genoot zichtbaar van de innovatieve ontwerpen en haar outfit trok – ondanks de grijze tinten – onze aandacht.

NL Beeld

April: Staatsbanket Spanje

Voorafgaand aan het staatsbanket in april heetten koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Spaanse koningin Letizia en koning Felipe officieel welkom op de Dam in Amsterdam. Alle ogen waren natuurlijk gericht op de koninginnen en hun outfits. Op de eerste dag van het staatsbezoek was het Diplomatic Dressing all the way. Maar tijdens het staatsbanket kwamen de glamoureuze outfits uit de kast. En uitgepakt heeft Máxima zeker!

NL Beeld
NL Beeld

Klein vieren

Koningin Máxima bezocht gisteren diverse initiatieven die zich inzetten voor het welzijn van oudere mensen in Almere. Hier kondigde aan dat ze haar 53e verjaardag 'klein' zal vieren, zo liet ze weten aan de pers tijdens haar bezoek. Maar goed, een glaasje bubbels op deze mooie zonnige dag kan vandaag natuurlijk niet ontbreken. Cheers Majesteit, op uw gezondheid!

Royalty
  • Libelle, Blauw Bloed, Beau Monde, Nouveau archief
  • NL Beeld