Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het herdenkingsservies staat klaar!

Wat er nog ontbrak omtrent het huwelijk van prins Harry en Meghan? Een herdenkingsservies natuurlijk. Maar de Britten kunnen los, want terwijl het stel zelf nu Noord-Ierland bezoekt, zijn de kopjes en bordjes sinds gisteren te bestellen. En als we heel eerlijk zijn: het porselein ziet er prachtig...

Het herdenkingsservies staat klaar!

Wat er nog ontbrak omtrent het huwelijk van prins Harry en Meghan? Een herdenkingsservies natuurlijk. Maar de Britten kunnen los, want terwijl het stel zelf nu Noord-Ierland bezoekt, zijn de kopjes en bordjes sinds gisteren te bestellen.

En als we heel eerlijk zijn: het porselein ziet er prachtig uit. Op mooi korenblauw zijn de goudkleurige initialen van het stel met een wit lintje met elkaar verbonden. Erboven uiteraard een kroon, langs de rand sierwerk dat geïnspireerd is op het ijzerwerk op de deur van de St George’s Chapel, waar het stel elkaar op 19 mei het jawoord geeft.

Verzamelen

De in Stoke-on-Trent handgemaakte collectie porselein bestaat uit een klein koffiekopje, een normale koffiekop, een bord, een pillendoosje en een bierpul. Tja, het blijven wel Britten natuurlijk. Interesse? Kijk op http://www.royalcollectionshop.co.uk/ . Prijzen liggen tussen 19,95 en 49,95 pond.

Beeld: Getty Images.