Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Graaf Nikolai van Monpezat plaatst romantische foto's met vriendin

De graaf geniet volop.

nikolai

De Deense Nikolai is sinds vorig jaar geen prins meer, maar daar lijkt hij zelf niet veel last te hebben. De graaf is gewoon overgestapt op plan B: de wereld veroveren als model. Hij geniet volop van het leven en reist de wereld over. Afgelopen maand was hij in Parijs te vinden en deelde hij een aantal kiekjes van het tripje, waaronder eentje met zijn vriendin.

Carrière

Het was in september 2022 flink schrikken voor Nikolai toen van de één op de andere dag zijn prinsentitel van hem werd afgenomen. Maar het (enigszins onverwachte) besluit van oma Margrethe stond vast, en dus was het zaak voor de – inmiddels – graaf om zijn toekomstbeeld bij te stellen. Gelukkig kon hij overstappen op plan B: model worden. En hoewel hij al aardig op weg leek te zijn vóórdat Margrethe zijn prinsentitel afnam, lijkt zijn modellencarrière sindsdien nóg meer in een sneltreinvaart te gaan. Hij schittert op de een na andere cover en heeft zelfs al op een Nederlands blad gestaan. Kijk maar.

Romantisch tripje

Voor zijn nieuwe baan reist Nikolai uiteraard de wereld rond. Vorige maand was hij onder meer in Parijs te vinden, waar hij een leuke tijd heeft gehad met zijn vriendin, Benedikte. Op de tweede en een-na-laatste is het verliefde stel te zien. "Ik ben dol op deze foto's, vooral die van jou en Benedikte", reageert iemand in de comments. En: "Ahh jong en verliefd zijn in Parijs😩❤", schrijft iemand anders.

Leven als royal

Ondanks dat Nikolai geen prinsentitel meer heeft, leeft hij nog wel in de spotlights. In het blad Numéro vertelde hij vorig jaar openhartig over zijn liefde voor mode en zijn ambities, maar óók over zijn leven als royal. En dat blijkt, ondanks de lichtelijke shock die zijn grootmoeder anderhalf jaar geleden veroorzaakte, verrassend positief. “Dat ik opgroeide als lid van de Deense koninklijke familie is mij altijd heel dierbaar geweest”, vertelde hij in het blad. “Mijn jeugd was er een vol geluk en bovendien relatief normaal. Dat gezegd hebbende ben ik me bewust van de bijzondere omstandigheden waarbinnen ik ben opgegroeid en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Volgens mij heb ik dat goed aangepakt.”

Royalty
  • Blauw Bloed
  • Keld Navntoft, Kongehuset ©