Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Katja Schuurman doet onthulling over vriendin: 'Had een affaire met mijn partner'

Deze vriendin was destijds haar manager en plande nota bene haar relatietherapie in. 

katja schuurman

Dat Katja Schuurman een open boek is weten we inmiddels. Toch weet ze ons zo nu en dan weer te verrassen met een bijzondere onthulling. Zo vertelt ze in gesprek met Veronica Superguide dat een goede vriendin van haar ooit vreemdging met haar partner.

Affaire

In het interview met Veronica Superguide herinnert Katja ons eraan dat ook háár liefdesleven niet altijd over rozen gaat. "Zo had een vriendin van mij – die destijds ook mijn agent was – een affaire met mijn partner. Het ging niet goed in mijn relatie en zij wist dat." Deze manager leek Katja daarin te steunen. "Ze boekte zelfs mijn relatietherapie in."

Boze brief

Toen ze erachter kwam wat haar vriendin uitspookte schreef Katja haar een 'venijnige' brief. "Maar ik heb daarna met haar afgesproken en gezegd: 'Ik vergeef het je.' En dat doe je ook echt voor jezelf, want je hebt niks aan blijvende woede." Wie haar manager en vriendin destijds was houdt ze voor zichzelf.

Freek

In het interview blijft ook Katja's ex Freek van Noortwijk niet onbesproken. De chefkok heeft inmiddels een nieuwe vriendin. "Ik ben heel blij dat hij een leuke vrouw heeft en dat ze een goede moeder is voor mijn dochter Coco als ze daar is", zegt Katja daarover. Ze vindt het belangrijk om elkaar te vergeven als je samen een kind hebt. Dat Freek onlangs opnieuw vader werd met zijn nieuwe vriendin, deed Katja denken aan haar zwangerschap van Coco. “Dat was destijds niet zo’n fijne tijd. En omdat Freek nu wel gelukkig de allerliefste partner is voor zijn vriendin Emily, dacht ik wel even: waarom was dat bij mij anders?”

Personality
  • RTL Boulevard, HLN
  • NL Beeld