Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zoet! Harry en Meghan vieren overwinning met zoenpartij

Dat is nog eens een felicitatie!

Harry Meghan

Tussen alle evenementen in zijn semi-royal leven door maakt prins Harry zo nu en dan ook tijd vrij voor sportieve activiteiten. Gisteren speelde hij een polowedstrijd, en werd hij na de overwinning getrakteerd op een dikke smakkerd van zijn Meghan.

Voor het goede doel

Sinds Harry afstand heeft genomen van the royal family zet hij zich in voor allerhande goede doelen. Een daarvan is Sentebale, een organisatie die kinderen en adolescenten helpt met het verwerken van hun HIV- en AIDS-diagnose. Vrijdag speelde de prins in zijn rol als eigenaar van de liefdadigheidsinstelling een polowedstrijd. En hoewel Harry zelf het doel niet wist te raken, won zijn team uiteindelijk met 1-0.

Flaneer-momentje

De polowedstrijd leende zich natuurlijk uitstekend voor een flaneer-momentje in een glamoureuze outfit, en dus was ook Meghan van de partij. Voor de gelegenheid droeg zij een nieuwe jurk van ontwerper Heidi Merrick, die ze combineerde met haar nudekleurige AQUAZZURA-pumps, een wit schoudertasje van Valentino en uiteraard de nodige sieraden.

Beeld: NL Beeld

Harry verscheen op zijn beurt in een casual chic-lookje...

Beeld: NL Beeld

...Die hij vervolgens natuurlijk inruilde voor een sportief polo-pakje. Kijk 'm gaan!

Beeld: NL Beeld

Dikke smakkerd

Je zou het bijna niet geloven, maar Meghan was er niet alleen om haar glamour-momentje te pakken. Na de wedstrijd kreeg zij de eer om de trofee uit te reiken aan het winnende team – en liet dat nu net dat van haar man zijn! Bij het uitreiken feliciteerde Meg elke speler, maar kon zij het niet laten om Harry op het podium van een speciale felicitatie te voorzien. Het resultaat: een dikke smakkerd.

Beeld: NL Beeld

Netflix-serie

Dat Harry en Meghan een voorliefde voor polo hebben moge duidelijk zijn. Onlangs werd bekend dat het koppel voor Netflix nieuwe series gaan maken, waaronder een over 'de wereld van het professionele polo', zoals de verklaring van Archewell luidde. We zijn benieuwd!

Royalty
  • Hello! Magazine, Instagram @royalfashionpolice
  • NL Beeld