Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eloise van Oranje pakt haar koffers in New York

Aan al het moois komt – helaas ook voor de gravin – een eind... 

Eloise

Tijdens haar tijd in New York heeft Eloise van Oranje ons overal in meegenomen wat betreft haar nieuwe Amerikaanse leventje. Op haar Instagram Stories deelde de 22-jarige dit weekend echter dat ze haar koffers aan het inpakken was. Want nu haar stage afgerond is, is het voor de gravin tijd om weer huiswaarts te keren.

Inpakken

"Beginnen met pakken...", schreef de gravinfluencer dit weekend bij foto van haar koffer in haar Instagram Stories. Vervolgens deelde het nichtje van koningin Willem-Alexander en koningin Máxima een foto van een stel opgerolde kleren. Hopelijk heeft Eloise alles in haar koffer weten te krijgen!

Want ja, ook voor gravinnen geldt: aan al het moois komt een eind...

New York

In april dit jaar verhuisde de dochter van prins Constantijn voor een aantal maanden naar The Big Apple. Gedurende deze periode heeft ze stage gelopen bij een groot modebedrijf en onlangs vertelde ze via het Instagram-account van Harper's Bazaar hoe haar tijd daar eruit heeft gezien:

"Heel veel mensen vroegen zich af wat precies mijn stage inhield, waarom ik naar New York ben gegaan en wat er allemaal aan de hand is", begon de gravin haar verhaal. "Ik ben nu toevallig een week klaar met mijn stage dus ik dacht: perfect moment om alles uit te leggen van top tot teen."

Werkzaamheden

De gravin maakte deel uit van het – hoe kan het ook anders – sustainability team. Haar werkzaamheden varieerden van het helpen met de vormgeving en het opzetten van een donation platform, tot het organiseren van een clothing shop evenement. "En het project waar ik het meest blij mee ben is het creëren van een blog post serie op de website, waarbij ik interviews aflegde met duurzamere merken om zo meer over hun duurzaamheidsinitiatieven te leren", aldus Eloise.

De gravin heeft het – aan al haar verhalen te horen – enorm naar haar zin gehad in New York. Maar nu is het toch echt tijd om terug te keren naar Nederlandse bodem!

Royalty
  • RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje
  • NL Beeld