Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oeh la la: nieuw liefdesavontuur voor Eloise van Oranje?

Dit had het begin van een romantische komedie kunnen zijn.

eloise van oranje

Eloise van Oranje geniet momenteel van haar laatste dagen in New York. De gravin heeft ons gedurende haar hele stageperiode in The Big Apple goed op de hoogte gehouden, en ook gisteren deelde ze weer een update. Daarin vertelt Eloise dat ze op date is gevraagd. Zal dit het begin zijn van een nieuw liefdesavontuur?

Updates vanuit New York

Van haar glamoureuze outfits tot kunstzinnige uitstapjes met haar ouders: Eloise deelt werkelijk alles wat ze meemaakt in New York op Instagram en TikTok. Inmiddels loopt haar Amerikaanse avontuur alweer bijna op z'n eind, maar op het nippertje maakt ze nog iets spannends mee. In haar nieuwste TikTok-video deelt de gravin namelijk dat ze in de sportschool op date is gevraagd door een onbekende.

@everyprofilenameistaken

what’s in the air new york?

♬ motherfucker - sar ᥫ᭡

Op date gevraagd

"Ik ben zojuist op date gevraagd in de sportschool", schrijft Eloise bij het filmpje, waarop ze zich afvraagt wat er in de lucht zit in New York. Nou, misschien wel de liefde? Elo's volgers reageren massaal op haar onthulling en vragen zich af wat ze met het verzoek heeft gedaan. "En, issie leuk?", vraagt iemand. Een andere volger gaat er wat serieuzer op in en vraagt zich af wanneer je iemand vertelt dat je lid bent van het koninklijk huis. "Wanneer vertel je vrienden, of een date die je daar hebt leren kennen dat je een royal bent? En wat zijn de reacties als je dat doet?"

Tja, hier zijn wij ook wel benieuwd naar. Helaas heeft Eloise nog niet gereageerd. Hopelijk to be continued...

Einde avontuur

Eerder deze maand liet Eloise weten dat haar avontuur in New York er alweer bijna op zit. “Aan de ene kant is het ongelooflijk snel gegaan. Het voelt alsof ik slechts twee weken geleden in NY aankwam, zonder enig idee wat me te wachten stond. Aan de andere kant is het ook langzaam gegaan. Ik geniet namelijk echt van elke dag en herinner me telkens weer om dankbaar te zijn van elk moment.”

Royalty
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld, TikTok