Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Auch: prinses Margriet kampt met een armblessure

De zus van prinses Beatrix verscheen bij een prijsuitreiking met haar hand in het verband. 

Margriet

Eind maart opende prinses Margriet de 75e editie van de internationale bloemententoonstelling Keukenhof, en daar leek er nog niets met haar aan de hand te zijn. Dit weekend verscheen de royal echter met haar arm in het verband tijdens de prijsuitreiking van het Prinses Christina Klassiek Concours 2024. Pijnlijk!

Prijzen uitreiken

Het Prinses Christina Concours brengt jonge talenten in aanraking met de magie van muziek en moedigt hen aan om zich muzikaal verder te ontwikkelen. Het evenement draagt de naam van wijlen prinses Christina, die een grote liefde koesterde voor voor klassieke muziek. Terug in de jaren zestig volgde prinses Christina haar passie voor muziek door een zangopleiding te volgen aan het conservatorium Ecole de Musique Vincent-d’Indy in het Canadese Montréal.

Aan prinses Margriet dit weekend de grote eer om de prijzen van het Prinses Christina Klassiek Concours 2024 uit te reiken. Op Instagram deelt de organisatie een groepsfoto, met prinses Margriet als stralend middelpunt van het gezelschap:

Armblessure

Wat opvalt is prinses Margriet's rechterhand, die ze zorgvuldig heeft verborgen onder een wit handschoentje. Onder deze handschoen lijkt haar onderarm in het verband – of zelfs gips – gewikkeld te zijn. De royal heeft dus een serieuze blessure aan haar arm, maar wat er precies is gebeurd is niet bekend. Prinses Margriet zelf lijkt er niet heel erg mee te zitten, en is haar professionele, positieve zelf. Precies zoals we van het jongere zusje van prinses Beatrix gewend zijn!

Nationale Molendagen

En ook Bea heeft dit weekend niet stilgezeten. Voor onze ex-koningin stond er namelijk een bezoek aan de molen 'Eendracht Maakt Macht' op de planning. Ze reisde hiervoor af naar Meterik, een dorpje in het noorden van de provincie Limburg. Op locatie kreeg de prinses uitleg over de methode waarmee van graan uiteindelijk brood wordt gemaakt.

Ook poseerde ze – zoals het een echte royal betaamt – voor de welbekende Limburgse molen.

Royalty
  • Blauw Bloed, Instagram @pcconcours
  • NL Beeld