Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oprah Winfrey opgenomen in ziekenhuis: 'Het was heel serieus'

De presentatrice kampt met buikgriep.

oprah winfrey

Flink schrikken voor Oprah Winfrey, want de presentatrice moest namelijk opgenomen worden in het ziekenhuis. Ze kampt met buikgriep, zo vertelde presentatrice Gayle King in een aflevering van CBS Mornings. Oprah miste daarom de uitzending van het programma.

Buikgriep

"Het kwam er aan beide kanten uit", vertelde Gayle. "Ze belandde in het ziekenhuis, uitdroging, en moest een infuus krijgen. Het was heel serieus." Inmiddels gaat het beter met Oprah en is ze herstellende, zo liet een woordvoerder van de presentatrice weten aan Page Six. "Ze is nu aan het rusten en ze voelt zich iedere dag beter", aldus de woordvoerder.

Boekenclub

Oprah’s Book Club is al jaren een begrip en deze power vrouw heeft dan ook al talloze pareltjes van boeken getipt aan haar grote publiek. Ze zou in de uitzending van CBS Mornings een boek van auteur Andrzej Wróblewski presenteren. Zelf heeft Oprah ook al een boek op haar naam staan. Vorig jaar bracht ze samen met co-auteur Arthur C. Brooks het boek Build the life you want: the art and science of getting happier uit. In het boek bespreken de twee hoe iedereen, wat er ook op je pad komt, anders kan leren reageren op emoties voor een leven met meer vreugde en doelgerichtheid.

Een negatieve emotie waar Oprah zelf nooit last van heeft gehad is het 'Imposter's Syndrome', het gevoel van twijfelen aan jezelf, of je wel die goede baan of dat leuke leven verdient. De term stamt uit het einde van de jaren zeventig, toen steeds meer vrouwen gingen werken, maar ook kampten met de angst dat iemand hen zou betrappen op het feit dat ze het eigenlijk helemaal niet konden.

Personality
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld