Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Olcay Gulsen openhartig over single leven: 'Gelukkiger dan ooit'

'Als je opgroeit heb je het idee dat je iemand nodig hebt om gelukkig te zijn', aldus de onderneemster.

olcay gulsen

Sinds Olcay Gulsen en haar – inmiddels – ex-partner Ruud de Wild een punt achter hun relatie zetten, leeft de onderneemster een kleurrijk bestaan. Zo is ze hartstikke gelukkig nu ze weer vrijgezel is, en dat steekt ze ook zeker niet onder stoelen en banken. Op Instagram deelt ze dan ook een video waarin ze vertelt dat ze 'nog nooit zo gelukkig is geweest'.

Breuk

Olcay en Ruud lieten in 2023 weten een punt achter hun relatie te hebben gezet. De reden voor de breuk? Ze waren uit elkaar gegroeid. De onderneemster liet in die tijd in een TikTok-video weten dat ze in een korte tijd van elkaar vervreemd waren. "Ik had ook zoiets van: oh wauw, je hebt ook nog een heel leven naast mij. Wat gezond is." Ze gaf dan ook toe dat dat een flinke realitycheck voor haar was. "Je deelt lief en leed met elkaar, maar als je uit elkaar gaat ga je zo snel weer je eigen leven leiden."

Wel stonden beiden achter de breuk, hoe moeilijk deze ook was. "Omdat we toch niet bij elkaar passen en dat we happier zijn zonder elkaar. Maar we houden wel heel erg veel van elkaar. Begrijp jij het nog? Nee, het is best wel verwarrend. Uiteindelijk zijn we gewoon beter af als vrienden."

Gelukkiger dan ooit

En nu Olcay al meer dan een jaar vrijgezel is, steekt ze niet onder stoelen of banken dat ze zich beter dan ooit voelt. Zo deelde ze recent op haar Instagram dat ze heel erg gelukkig is. "Als je opgroeit heb je het idee dat je iemand nodig hebt om gelukkig te zijn. Maar hier ben ik in mijn veertiger jaren, single en nog nooit zo gelukkig geweest", zo luidt de tekst in de video.

Ook in de comments stroomt het vol van de liefdevolle berichten van vrienden en volgers. Zo reageert Estelle Cruijff: "Je hebt gelijk schatje !!! 🥰 Lekker genieten ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", en schrijft Maria Tailor: "Inspiration 🥰🥰🥰"

Anderen reageren met: "Doe je goed meis... lekker genieten. Life is short!!! ❤️❤️❤️", "Ahh😍😍😍" en "Trots op jou! 😍"

Personality
  • RTL, Story, Instagram @olcay, Nouveau archief
  • NL Beeld, Instagram @olcay