Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Katja Schuurman enorm trots op zichzelf: 'Niks is fijner dan blij zijn met jezelf'

'Ha! Daar heb ik bijna 25 jaar over gedaan', onthult de actrice.

Katja Schuurman trots

Katja Schuurman kennen we natuurlijk allemaal. Zo zit ze al jaren in het vak en heeft ze daarom ook al heel wat succesvolle televisie mogen maken. Inmiddels is de actrice zich daar ook bewust van, en is ze er trots op. Maar, dat heeft wel bijna 25 jaar geduurd, zo onthult ze op Instagram.

Trots

De actrice vertelt in haar meest recente Instagram-bericht dat ze afgelopen woensdag de viewing voor de bioscoopfilm De Mannenmaker had. Iets waar ze naar eigen zeggen heel vrolijk van werd. "Het is echt een goed geslaagde komedie, en ik ben blij met hoe ik mijn rol heb kunnen neerzetten."

"Ha! Daar heb ik bijna 25 jaar over gedaan. Om trots durven te zijn op mezelf als daar aanleiding voor is. Ons wordt hier toch vaak geleerd om vooral je talenten en krachten te 'downpayen' en -vals- bescheiden te zijn. Als je liefde en passen in iets stopt, hard werkt, je uiterste best doet, met plezier iets creëert, dan is er toch niks fijner dan blij zijn met jezelf als het gelukt is. En ook applaudisseren als een ander slaagt! Blij zijn, trots en dankbaar zijn voor wat lukt."

Reacties

In de reacties stroomt het dan ook vol met complimenten voor de mooie woorden van de actrice. Zo schrijft iemand: "Groot gelijk meid, wees maar trots op jezelf, valse bescheidenheid heeft niemand iets aan." Een ander reageert: "Leuk leuk leuk❤️ ik ga kijken👏🙌🔥❤️❤️"

Naast volgers, reageren ook Leontine Ruiters, Bridget Maasland en Daphne Bunskoek reageren liefdevol onder het Instagram-bericht van Katja.

De Mannenmaker

Katja speelt samen met onder anderen Leo Alkemade in de film De Mannenmaker, die in oktober te zien is in de bioscoop. De film gaat over Anne (Katja Schuurman,red.), alias de mannenmaker. "Zij (Anne, red,) heeft vroeger ervaren dat de leuke mannen vaak een beetje onzeker zijn, maar wel heel lief. Maar die moeten dan wel een beetje meer zelfvertrouwen krijgen", zo legde Katja recent uit aan RTL. "De mannen zijn eigenlijk haar projecten. Dan gaat ze een half jaar een project aan met een man, en als 'ie helemaal perfect is, wordt hij de wijde wereld ingestuurd om andere vrouwen gelukkig te maken. En dan gaat zij door naar het volgende project."

We hebben het heel leuk", haakte Leo daaropin. Volgens mij wordt het een hele komische film. Dat je misschien nét niet moet lachen, of nét bijna wel. Die grens proberen we op te zoeken", lacht hij. Wij zijn benieuwd!

Personality
  • RTL
  • NL Beeld