Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze bekende presentatrice vervangt Marieke Elsinga op QMusic

Hoe leuk is dat!

Miljuschka Marieke

Begin september gaat radio-dj Marieke Elsinga voor de tweede keer met zwangerschapsverlof, en dus moet haar radiopartner Mattie Valk het een tijdje zonder haar doen op de zender. Gelukkig staat er goede vervanging klaar! Niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen neemt het stokje tijdelijk over van Marieke.

Van Mattie & Marieke...

Luisteraars van Qmusic worden al jaren wakker met Mattie & Marieke. Het populaire radio-duo presenteert namelijk de ochtendshow bij het radiostation. Maar dat gaat binnenkort veranderen. Marieke is namelijk zwanger van haar tweede kindje. Dat nieuws maakte de presentatrice in februari bekend op de radio. Samen met haar vriend Sander heeft ze al een zoontje, Jip, die binnenkort dus grote broer wordt!

Over een paar weken gaat Marieke met verlof. Gelukkig wordt die lege plek ingevuld door niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen. Dat is vanmorgen bekendgemaakt op Qmusic.

...naar Mattie & Miljuschka

Voor Miljuschka is het de eerste keer dat ze een radioprogramma gaat presenteren. Gelukkig is ze niet helemaal onbekend in het presentatievak. Ze begon haar carrière namelijk bij muziekzender TMF. Tegenwoordig is ze vooral actief als tv-kok en culinair expert. En ze heeft ook heel veel zin in deze nieuwe uitdaging! "Ik voel mij vereerd dat ik de komende maanden de plek van Marieke bij Qmusic mag innemen", aldus Miljuschka.

Begin dit jaar was ze al eens als sidekick van Mattie te horen. "Dat smaakte naar meer. Er zit een geweldig team dat goed op elkaar is ingespeeld en Marieke heeft de allerleukste plek van iedereen. Ik zie het als een mooi avontuur en een kans waar ik alleen maar ja op kon zeggen."

Beeld: NL Beeld

Mattie & Domien

Mattie kan volgende maand trouwens alvast wennen aan een nieuwe radiopartner. De presentator gaat namelijk samen met Domien Verschuuren de ochtendshow maken vanuit Parijs, tijdens de Olympische Spelen. Hoe leuk!

Nouveau wenst Miljuschka natuurlijk veel succes met deze nieuwe uitdaging, en Marieke alvast een fijn zwangerschapsverlof!

Personality
  • Qmusic, RTL Boulevard
  • NL Beeld