Gwyneth's euh... unieke kaars is al uitverkocht

Gwyneth's euh... unieke kaars is al uitverkocht

Wat GOOP betreft kan het altijd nóg gekker.

Voor wie regelmatig het gemis ervaart van kaarsen met vaginageur heeft Gwyneth Paltrow een oplossing. Voor 75 dollar kun je op haar site GOOP zo'n huisparfum aanschaffen dat ze omschrijft als 'grappig, prachtig, sexy en schitterend onverwacht.' De eerste lichting is al uitverkocht (dat die dingen zo in trek zijn!), maar niet getreurd, er is een nieuwe voorraad op komst.

Gwyneth's euh... unieke kaars is al uitverkocht

De kaars bevat 'een mix van geranium, citrusachtige bergamot en ceder, gecontrasteerd met roos van Damascus en ambrettezaad.' Niemand, maar dan ook echt iemand had het idee dat vagina's zo roken. De naam zou 'per ongeluk' zijn ontstaan, toen Gwyneth in het gezelschap van parfumier Douglas Little aan de kaars rook en er spontaan: "Uhhh, dit ruikt als mijn vagina" uitflapte. Tuurlijk, Gwyn. We durven er wat om te verwedden dat haar windjes naar hyacinten ruiken.  

De kaars is een slimme marketingstunt voor Paltrows nieuwe Netflixserie The Goop Lab. Het betreft hier zes verschillende afleveringen die elk een ander onderdeel binnen de natuurlijke geneeskunde en wellness belichten. De serie wordt gepresenteerd door Paltrow zelf en Goops chief content officer Elise Loehnen.

In de trailer wordt gesproken over exorcisme, het ontstaan van het vrouwelijk orgasme en het proces van energetische genezingen. "Wat we bij Goop proberen te doen," legt Loehnen uit in de trailer, "is om ideeën te verkennen die er misschien te eng uitzien." Toch te eng? Dan heeft Gwyneth ook daar vast wel een rustgevend kaarsje voor in de aanbieding.

Foto (c) GOOP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in