Gwyneth Paltrow deelt haar Instagram met Latham Thomas

Gwyneth Paltrow deelt haar Instagram met Latham Thomas

Op de bres voor betere moederzorg en meer wederzijds support.

We gaan nog even door met de interessante verhalen die #sharethemicnow oplevert. Onder deze hashtag dragen witte vrouwen met een groot bereik hun Instagram voor een dag over aan een vrouw van kleur, om haar verhaal een groter podium te bieden. Doel is luisteren, van elkaar leren en verbinding zoeken.

We deelden al de ervaringen van Kahlana Barfield Brow die de Insta van haar vriendin Julia Roberts overnam. Gisteren was de kick-off van #ShareTheMicNowNL waarin Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans op haar Instagram theaterperformer en cabaretière Jetty Mathurin haar ervaringen liet delen.

En vandaag keren we weer even terug in Hollywood, waar Gwyneth Paltrow haar Instagram ter beschikking stelt aan Latham Thomas van Mama Glow, een organisatie die zich inzet voor betere moederzorg. Latham is een van Oprah Winfrey's Super Soul 100, dit is haar verhaal.  

Foto (c) Gwyneth Paltrow /  Instagram 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in