Winactie: LaDress

Winactie: LaDress

Zo, de grootste kerst-stress is voorbij. Nu is het tijd voor jou. Daarom ligt er nog één cadeautje onder de boom. Voor jou. Van Nouveau. 

Alles begon, tien jaar geleden, met een webshop en een enkel jurkje, doorknoopmodel Diane. Na de vestiging van de eerste Brand Boutique in Amsterdam, vorig jaar, volgden de Brand Boutiques in Maastricht, Wolfstraat 30 en in Den Haag, Noordeinde 40C, in mei van dit jaar.

In juli opende de Antwerpse vestiging aan de Schuttershofstraat haar deuren. En in september ging de vijfde winkel open, aan de Rotterdamse Meent. Op vrijdag 15 december, vond in Utrecht de opening van de zesde Brand Boutique plaats. In hartje Utrecht, in een monumentaal pand met een prachtige ligging. Langs de achtergevel stroomt het water van de Oudegracht. De voorkant kijkt uit op een van de meest sfeervolle straatjes van de stad. Hier, in de middeleeuwse Choorstraat op nummer 6, gaat het gebeuren. Een stukje magie komt tot leven.

En in de hoofdstad is het inmiddels al weer tijd voor een tweede vestiging. De opening was op donderdag 21 december. Ditmaal in Oud-Zuid aan de Cornelis Schuytstraat, op nummer 39. 

LaDress ziet 2018 met vertrouwen tegemoet. Daarom mag Nouveau namens hen één lezeres blij maken met een shoptegoed van € 150,-.

Vul het formulier in en maak kans! Deze actie is gesloten!