Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trend gespot: Dit is dé rok van deze zomer

We zitten al lang weer in de rokjes, maar er is er één die er uitspringt dit seizoen: de rok met de ruche-zoom. Die mag niet ontbreken in je kast en dit is waarom. Deze rok heeft een midi-lengte, een ruche aan de onderkant en een kleine (of voor wie durft: een flinke) split. Hij valt lekker soepe...

Trend gespot: Dit is dé rok van deze zomer

We zitten al lang weer in de rokjes, maar er is er één die er uitspringt dit seizoen: de rok met de ruche-zoom. Die mag niet ontbreken in je kast en dit is waarom.

Deze rok heeft een midi-lengte, een ruche aan de onderkant en een kleine (of voor wie durft: een flinke) split. Hij valt lekker soepel om het lijf, maar laat door de split toch wat been zien. En het fijne aan dit model: zowel hakken als sneakers staan ‘m goed.

Dit modelletje kan makkelijk aan naar kantoor, maar ook op het strand, terras of een feestje is het een topper. T-shirt erop, of een mooi bloesje, of zelfs een leren jack, en je bent elegant en on trend. Zara, Asos, Zalando, Bestseller, ze hebben 'm allemaal.

Nog niet overtuigd? De modemensen zijn om. Fashiongirl Lydia Jane Tomlinson doet het even voor!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.