• Mode

Schetsen uitgelekt: wordt dit de trouwjurk van Meghan Markle?

Door Martine Schut
Schetsen uitgelekt: wordt dit de trouwjurk van Meghan Markle?

In welke jurk Meghan Markle gaat trouwen is natuurlijk top secret. Toch zijn er een aantal schetsen van de mogelijke bruidsjapon gelekt. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. 

Het gaat om drie schetsen van de Israëlische designer Inbal Dror.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Met lange mouwenHet modehuis heeft de geruchten bevestigd. "We hebben inderdaad een aanvraag van de koninklijke familie ontvangen om een schets te sturen. Helaas is het geheim en kan ik er verder niets meer over zeggen", zegt een woordvoerder van het merk. Op de schetsen zijn drie jurken met lange mouwen (dat is traditie) te zien. Ook de trouwjurk Kate Middleton, ontworpen door modehuis Alexander McQueen, had lange mouwen.

Koninklijk prijskaartjeVoor een jurk van Dror betaal je overigens gemiddeld zo'n kleine 9.000 duizend euro, een koopje als je het vergelijkt met de bruidsjapon van Kate. Die kostte volgens bronnen bijna een half miljoen euro. Overigens betekenen de uitgelekte schetsen nog helemaal niks, want het kan zomaar zijn dat Meghan uiteindelijk een heel andere ontwerper kiest. Toch hebben we stiekem nu wel een beetje een idee gekregen van haar smaak.

Bron: TMZBeeld: Hollandse Hoogte