Sarah Jessica Parker opent eigen schoenwinkel

Sarah Jessica Parker opent eigen schoenwinkel

In het pand waarin eerst Manolo Blahnik zat!

Actrice en ondernemer Sarah Jessica Parker, die wereldberoemd werd als fashionista in Sex and the City, levert al zes jaar schoenencollecties af: SJP by Sarah Jessica Parker.

Gevoelsmatig een goede match, want ze is gek op mooie schoenen, net als haar personage Carrie Bradshaw dat was.

Omdat de collectie toe was aan een eigen flagship store opent Parker in april aan 31 West 54th Street in New York haar eigen winkel. In – toeval bestaat niet – het pand waarin tot november de Manolo Blahnik boetiek zat, waar Carrie Bradshaw nog net niet woonde.

Sarah Jessica Parker opent eigen schoenwinkel

De winkel ligt zo'n beetje tegenover het Museum of Modern Art en bevindt zich op de begane grond, het SJP kantoor en de nieuwe showroom komen in het buurpand. De nieuwe locatie vervangt haar huidige pop-up shop aan 6 West 52nd Street en een eerdere showroom aan Lower Fifth Avenue.

In de winkel zijn straks niet alleen Sarah Jessica's in Italië gemaakte schoenen te koop, maar ook haar zonnebrillen, parfums, kaarsen, boeken en strandlakens.

Foto's (c) SJP by Sarah Jessica Parker

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in