De mini-Ugg is helemaal terug

De mini-Ugg is helemaal terug

Wat vind jij: UGG-ly as ever?

Zelden verdeelde een schoen de wereld meer dan de Australische UGG. Die dikke boots waar iedereen jaren geleden ineens in uit te tekenen was. Vormeloos en lomp, vond de één. Stijlvol en warm, vond de ander.

Helemaal verdwenen de laarzen nooit meer uit het straatbeeld, ook in Nederland niet, maar de laatste jaren zag je ze minder en minder. Tot winter 2021/2022 that is. De UGG is terug, schrijven influencers nu voor. Maar dan wel in een net iets andere vorm dan je ze misschien herinnert.

De mini-Ugg is helemaal terug

Het is de mini-UGG die nu furore maakt op TikTok en Instagram. Zelfde laars, maar dan tot onder de enkels. Of nét boven de enkels, ook die variant zien we veel voorbij komen. Enne... heel eerlijk?

De meningen blijven verdeeld. Maar feit is dat de mini-UGG aanslaat bij velen. Van Gen Z (denk Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Kaia Gerber) tot eh... Cher.

Als het maar koud genoeg wordt, zou je willen dat je ze in huis had, dat is een zekerheidje. Wij denken er nog héél even over na.

Beeld: UGG/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in