Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Spray je parfum op deze 6 (ja, zés!) plekken!

Dit warme weer is fantastisch, maar de hele dag fris blijven ruiken, vraagt om meer dan één spraytje. Om zes, om precies te zijn. Sprits je ‘s morgens je favoriete geur op deze zes locaties op je lichaam, dan ruik je de hele dag door lekker, zonder 's middags bij te spuiten. En ja, daar zitten ee...

Spray je parfum op deze 6 (ja, zés!) plekken!

Dit warme weer is fantastisch, maar de hele dag fris blijven ruiken, vraagt om meer dan één spraytje. Om zes, om precies te zijn.

Sprits je ‘s morgens je favoriete geur op deze zes locaties op je lichaam, dan ruik je de hele dag door lekker, zonder 's middags bij te spuiten. En ja, daar zitten een aantal verrassende spots bij…

1 Door je haar

Sommigen vinden juíst het haar een betere plek dan de huid. Wellicht door de beweging die het haar maakt en daarmee de geur de hele dag door verspreidt. Spray liever niet direct op je haar (alcohol droogt het uit), maar spray in de lucht en loop onder de wolk door. Of spray op je borstel voordat je daarmee door je haren gaat.

2 Achter je oren

Net als bij de polsen zitten de aderen hier dicht op de huid. Het zijn warme plekken die de geur zullen versterken.

3 Verrassend: op je rug

Doe eerst je top/shirt aan, trek nu je kraagje naar achteren en spray zo naar binnen langs je rug. Twee keer, als het een heel lichte geur is. Door je bewegingen verspreidt de geur zich steeds lichtjes zonder erg in your face (of andermans face) te zijn.

4 Binnenkant ellebogen

Hetzelfde effect als de polsen, maar iets meer verstopt voor subtiliteit. De geur komt trouwens beter tot z’n recht als de huid waarop je spritst, goed gehydrateerd is.

5 Verrassend 2: binnenkant knieën

Hier werkt het weer hetzelfde als bij de ellebogen. Het onderlijf komt eigenlijk nooit aan bod. Maar warmte stijgt, en omdat de onze knieën zomers niet of luchtig omhuld zijn, stijgt de geur subtiel langs je lijf.

6 Verrassend 3: je navel

Waarom? Omdat Liv Tyler ooit zei dat ze dat deed. En als een Hollywood-actrice het zegt…

Bron: MarieClaire Beeld: iStock