Ook Carice aan de natuurlijke fillers!

Ook Carice aan de natuurlijke fillers!

Het is een trend waar we ons in kunnen vinden.

Hadden we vorige week Quinty Trustfull al die 'Katrien Duck lipmassage' meldde als middel om fris en fruitig te blijven, nu blijkt ook Carice van Houten voor 'huidverstrakking' terug te vallen op 'lekker je eigen collageen boosten'.

Ze laat zich behandelen bij Next Fat Freeze, met een – oh ironie – behandeling die juist om warmte draait. We citeren de website: "De Exilis Ultra 360™ combineert gelijktijdig monopolaire radiofrequentie en ultrasoundtechnologie. De machine bevat verschillende applicators, opzetstukken; voor het gezicht, voor de vagina en een voor het lichaam.

De kop van de applicator brengt warmte in de huid. Door de 360˚ volumetrische verhitting wordt oud bindweefsel verstoord en de aanmaak van nieuwe collageenvezels gestimuleerd. Dit effect dringt door tot diep in de huid waar het van binnenuit herstelt." Het zou voelen 'als een hotstone massage.' 

'De behandeling stimuleert niet alleen de collageenaanmaak, het beschadigt ook de vetcellen zodat overtollig vet verdwijnt. Bij een behandeling op het gezicht zorgt de aanmaak van collageen voor een reductie in rimpels en een versteviging van de huid. Het is daarmee een alternatief voor cosmetische chirurgie, zonder naalden, operaties of littekens.' Lijkt het je wat? 

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in