Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

M.A.C brengt gouwe oudjes terug

De nieuwe throwback collectie van cosmeticamerk M.A.C is niet echt nieuw, want de kleuren waren toppers in de nineties. Zo jammer, als een merk ineens je favoriete product uit de markt haalt. M.A.C deed het jaren geleden met een aantal kleuren en daar waren een hoop fans niet blij mee. Reden voor...

M.A.C brengt gouwe oudjes terug

De nieuwe throwback collectie van cosmeticamerk M.A.C is niet echt nieuw, want de kleuren waren toppers in de nineties.

Zo jammer, als een merk ineens je favoriete product uit de markt haalt. M.A.C deed het jaren geleden met een aantal kleuren en daar waren een hoop fans niet blij mee.

Reden voor het merk om die tinten uit de jaren negentig weer opnieuw op de markt te brengen. Terry Barber, Director of Make-Up bij M.A.C: 'We kregen zoveel verzoeken om de iconische kleuren uit de early nineties terug te brengen.

Deze kleuren waren echte game changers toen ze uitkwamen, en het interessante is dat ze totaal niet zijn verjaard.'

Lippen & ogen

Zeven lippenstiften zitten in de throwback collectie: Marrakesh, Spanish Fly, Rocker, Bronx, Shrimpton, Skew en Icon. De oogschaduwtinten zijn: Uninterrupted, Kid, Tet-a-Tint en Goldbit.

Allemaal prachtige roze, rode en bruintinten, die nog steeds zó aanspreken, dat je je afvraagt waarom ze ooit uit de collectie werden gehaald. Maar dat doet er niet toe; ze zijn er nu. Gelukkig! (Lippenstift vanaf € 19,50, oogschaduw vanaf € 19.)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in