• Beauty

De nieuwe haarkleurtrend: pumpkin spice blonde

De nieuwe haarkleurtrend: pumpkin spice blonde

Er is een nieuwe blondtint opgestaan!

Elk seizoen komt er wel een nieuwe haarkleur als grote winnaar uit de bus. Zo'n kleur die we allemaal wel willen, onmogelijk chic en al geadopteerd door de sterren/voorlopers.

Elk najaar is er ook een terugkerende trend: pumpkin spice. De zoete, speculaasachtige kruiden die ineens in elke koffie en elk koekje op lijken te duiken. In de VS is het al jaren een ware epidemie, in Nederland komt de PSL (Pumpkin Spice Latte) pas net een beetje kijken.

En nu zijn die twee trends gecombineerd. That's right: de nieuwste kleurtrend voor najaar 2021 is... pumpkin spice. En die wil je écht even aanschouwen voor je 'm wegwuift.

Kristen Stewart liet 'm zich aanmeten voor het Filmfestival van Venetië, waar ze haar Diana-film Spencer presenteerde. Een combinatie van de kopertrend met een paar extra gouden highlights die een bijna perzikkleurig resultaat geven. Pumpkin Spice Blonde heet daarom ook wel 'Copper Peach Blonde', mocht je erom willen vragen. Herfst in een haarkleur.

De nieuwe haarkleurtrend: pumpkin spice blonde

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in