Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

Vandaag op de mat bij onze abonnees, donderdag in de winkel. Hier alvast wat voorpret voor het Nouveau Iconennummer. Héél veel zomerse reistips van insiders (bijvoorbeeld Monique de Bouvrie over St. Tropez), zomerse mode  en beautygids en veel meer. Kijk maar:

Ze zijn de blikvangers in dit iconennummer: Han en Alexandra Ebbelaar. Het beroemdste Nederlandse danskoppel ever. Maria Goos danst een geanimeerde pas de deux met de 75-jarige sterren die na 55 jaar huwelijk nog altijd smoorverliefd zijn op elkaar en op die andere hartstocht in hun leven: de dans.

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

Psyche: Happy met hormonen?

De overgang is hot (vaak ook letterlijk). Er verschijnen boeken, blogs en vlogs over en ook op nouveau.nl lees je er regelmatig over. En iedereen heeft een mening natuurlijk. Wat is dat toch? Waarom bezorgen hormonen en de overgang ons meer dan opvliegers? Journaliste Karin Kuijpers zocht het uit.

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

Veel zomerse mode geïnspireerd op iconische vrouwen als Brigitte Bardot, Sophia Loren en Jacky O.

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

Freek de Jonge en zijn Hella delen hun relatiegeheimen tijdens een hilarische fotoshoot met Sacha de Boer

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

In haar zelfgebreide pak voelde Hella de Jonge zich behoorlijk opgelaten op dat verlovingsfeestje in 1969. Maar alles veranderde toen Freek binnenliep. Liefde op het eerste gezicht. "Dat was ook het beste, want Hella bracht een gecompliceerde achtergrond mee."

Openhartig: "Sinds de dood van mijn zus voel ik me bevrijd"

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

Zo, durf het maar eens te zeggen. Maar Véronique (53) doet het toch. Ze werd jarenlang gepest door haar oudere zus Karen. Nadat zij stierf, bouwde ze een band op met Karens man. Maar hoe vertelt ze de rouwende weduwnaar dat ze eigenlijk opgelucht is nu haar kwelgeest er niet meer is?

Heel veel insider-tips voor Parijs en St. Tropez 

Zomerfeest met de nieuwe Nouveau!

De leukste boetieks, musea en pareltjes van de stad volgens intimi.

En verder? Natuurlijk heel veel cultuur, interieur, beauty en mode. Veel leesplezier!

Wil je de nieuwste Nouveau elke maand op je deurmat? Boordevol inspiratie en inhoud. Of zoek je nog een goed cadeau voor een vriendin? Bekijk dan hier onze abonnementen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in