Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó lang kunnen we nog genieten van de bollenvelden

De tijd dringt!

bollenvelden

De lente is in volle gang en dat betekent dat de bollenvelden momenteel op hun mooist zijn. Maar tot wanneer kunnen we eigenlijk nog van die prachtige velden vol met tulpen, narcissen en hyacinten genieten?

In bloei

De velden met tulpen, narcissen en hyacinten in de Bollenstreek zijn op dit moment prachtig gekleurd. Als je ze nog wil bewonderen is het echter wel opschieten geblazen, want heel lang staan ze niet meer in de bloei. De narcissen- en hyacintenvelden zijn volgens Bollenstreek.nl namelijk maar in bloei tot en met half april ongeveer. Dat betekent dat het nu het laatste moment is om deze bloemen in hun volle glorie te aanschouwen. Voor de tulpenvelden hebben we iets langer de tijd: die zijn in bloei tot en met begin mei.

De mooiste bloemenvelden

De bekendste plek om bloemen te kijken in Nederland is natuurlijk de Keukenhof. Dit park is nog tot 12 mei geopend, en de verwachting is dat het er tot die tijd behoorlijk druk zal zijn. Gelukkig zijn er genoeg andere bollenvelden te bewonderen in ons kikkerlandje. Zo liggen er een paar mooie velden bij Vijfhuizen, kun je je hart ophalen in de Noordoostpolder is er een tulpenroute op Goeree-Overflakkee en ligt het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland in de kop van Noord Holland, grofweg tussen Den Oever, Den Helder, Schagen en Medemblik.

Tulip Barn

Voor de social media-lovers onder ons is er de Tulip Barn, een nieuwe bloementuin in Hillegom die volledig is ingericht om het perfecte plaatje te schieten voor je Instagram. Met een schommel, een tractor en een felgekleurde piano als foto-objecten tussen de kleurrijke bloemen maak je hier ongetwijfeld de mooiste oer-Hollandse foto's. Ook hier moet je er snel bij zijn, want voor je het weet zijn de bloemen uitgebloeid!

Lifestyle
  • Libelle
  • Adobe Stock