Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zin in een nieuwe uitdaging? Zo meld je je aan voor Married at First Sight

Zien we jou binnenkort voor het altaar?

mafs

In Married at First Sight geven twee mensen die elkaar nog nooit eerder hebben gezien, elkaar het jawoord. Zij worden door experts aan elkaar gematcht. Maar, niet iedereen kan zich aanmelden voor het programma, zo onthulde seksuoloog en expert van het programma Eveline Stallaart onlangs in Realitea. Ze vertelt aan welke eisen je moet voldoen.

Leeftijdsgrens

Bij Married at First Sight hanteren de experts een strikte leeftijdsgrens. Je moet minimaal 25 jaar oud zijn om te kunnen deelnemen. Een groot contrast met programma's als Ex on the Beach, waar soms zelfs 18-jarigen in te zien waren. "Ik vind dat echt te vroeg", stelt Eveline. "Bij Married at First Sight trekken we ook echt de lijn dat we onder de 25 niemand accepteren. Dat moet je iemand niet aan willen doen. Bij programma’s als Ex on the Beach denk ik ook wel: dat is wel een ding."

Top of flop

Hoewel er dus een duidelijke leeftijdsgrens is bij MAFS, biedt dit natuurlijk geen garanties voor een geslaagd huwelijk. "Het gebeurt weleens dat een koppel zegt: ‘Diegene is zó voor de camera, maar zo áchter de camera.' Voor ons is het dan moeilijk om te zien wat er echt speelt, want wij zien alleen maar wat er op beeld is", zegt Eveline daarover.

Lijkt het jou nou wat om het avontuur aan te gaan en mee te doen? Dan kun je je via de website aan via de officiële website aanmelden. Spannend!

Oud kandidaten

Regelmatig zien we voorbijkomen dat oud-deelnemers na hun deelname alsnog de liefde hebben gevonden. Drie jaar geleden deed de 62-jarige Sylvia van Mierlo mee. Ze hield geen partner over aan haar deelname, maar inmiddels heeft cupido alsnog raak geschoten. Dat vertelt ze in een interview met het AD. "Ik heb na mijn huwelijk met Freddy in MAFS nog wel eens gedatet hier en daar, maar dat is niet te vergelijken met wat ik nu voel. Het was meteen dat ‘pats boem’-gevoel, ken je dat? Ik ben echt stapelgek op die vent", vertelt ze. Wie de gelukkige man is, houdt ze nog even voor zichzelf.

"Ik word nog altijd herkend”, verklaart Sylvia. "Dat is voor hem best wel even gek soms. Laatst stonden we in de rij bij een concert van de Eagles. 'Jij bent een BN’er!', roepen ze dan. Of ze gaan een familielid bellen of roepen hun vrouw erbij. Ik begrijp er niets van dat dit na drie jaar nog wekelijks gebeurt, maar ik zie het als een groot compliment dat ik bij veel mensen ben blijven hangen", aldus Sylvia in het AD.

Lifestyle
  • Married at First Sight