• Lifestyle

Wij willen Wils!

Wij willen Wils!

Het Pinksterweekend vieren met zalige take-away.

Het weer zit mee, we hebben een extra vrije dag en meer reden om iets te vieren hebben we in deze tijden niet echt nodig, toch?

Daar rekenen koks Joris Bijdendijk, Erwin Oudijk en Friso van Amerongen ook op. Zij stelden een special sharing menu samen voor het Pinksterweekend, af te halen in de omgeving Olympisch Stadion in Amsterdam.

Joris Bijdendijk (ook van RIJKS) is een foodheld in bange coronadagen

Wij willen Wils!

Wat je bestelt: heerlijke gerechten van open vuur, met vlees of vegetarisch, én inclusief brood van de eigen broodsommelier van restaurant Wils met boter, drie bijgerechten én een dessert. Van de foto's loopt ons het water in de mond.

Wij willen Wils!

Ook leuk: het hele menu (te bestellen per twee personen, voor 70 euro voor het menu met lamsschouder en 50 euro voor het vegetarische menu met bloemkool) kun je direct opeten, maar ook twee dagen bewaren in de koelkast. Even opwarmen in de oven, en hoppa: Pinksterfeest!

Wij willen Wils!

Het menu is NU te bestellen via de site van Wils. Ophalen kan bij het pick-uppoint bij de ingang van het rstaurant, of via de Wils-drive. Niet woonachtig in de hoofdstad? Ook dan valt er genoeg fijns af te halen. Hier bijvoorbeeld.

Beeld: Restaurant Wils

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in