• Lifestyle

Waarom iedereen dit weekend naar het Conservatorium hotel gaat

Waarom iedereen dit weekend naar het Conservatorium hotel gaat

Komend weekend is het hoofdstedelijke Conservatorium hotel the place to be. En wel om een heel speciale reden, waar wij vrolijk van worden. 

Het luxueuze hotel (waar in de loop der jaren al talloze sterren zijn neergestreken) lanceert namelijk een eigen tulp én opent een stijlvolle pop-up shop.

Vijf jaar luxe logerenAls onderdeel van de viering van het 5-jarig bestaan, lanceert het Conservatorium hotel in Amsterdam deze tulp. De bijzondere oranje gekleurde voorjaarsbloem is inmiddels in bloei en te bewonderen rondom de binnenplaats van het hotel. Ter gelegenheid van de tulplancering bevindt zich in het weekend van 28 tot en met 30 april in het hotel een speciale pop-up store in samenwerking met bloemenwinkel annex conceptstore Menno Kroon, waar gasten en bezoekers een eigen tulpenboeket kunnen samenstellen.

Waarom iedereen dit weekend naar het Conservatorium hotel gaat

Speciaal 'in Bloom'-arrangementDaarnaast biedt het hotel de gasten een speciaal 'in Bloom'-arrangement aan. Het arrangement bestaat uit een exclusieve tour met private driver, die gasten meeneemt langs een Tulpenkweker, twee tickets voor de Keukenhof, een overnachting van twee nachten in het hotel, een speciale tulpencake en een glas prosecco.

Openingstijden van de pop-up storeVrijdag 28 April | 17.00-20.00 uurZaterdag 29 April | 09.00-21.00 uurZondag 30 April | 09.00-19.00 uur

Het Conservatorium hotel 'in Bloom'-arrangement is nog beschikbaar tot en met 15 mei 2017 vanaf € 800,- per nacht, inclusief VAT en exclusief 5% city tax, afhankelijk van beschikbaarheid.