Waar is Melania toch?

Waar is Melania toch?

De first lady is niet meer gezien sinds haar ziekenhuisopname afgelopen maand. En dus draait de roddelmachine alweer volop. Daar doet haar tweet van afgelopen week niets aan af. Want kwam die wel van haar?

Twintig dagen geleden verscheen Melania Trump voor het laatst in het openbaar, daarna ging ze op 14 mei het ziekenhuis in voor een nieroperatie. ‘De behandeling is succesvol verlopen en er waren geen complicaties’, meldde het Witte Huis na haar ziekenhuisontslag op 20 mei.

Speculaties

Maar waarom hebben we sindsdien niets meer van haar gehoord, vraagt men zich nu af. Nou, omdat ze samen met zoon Barron terug is naar New York, gaan de geruchten. Of elders in Washington bij haar ouders is gaan wonen. En toen ze afgelopen woensdag ook niet aanwezig was op de White House Sports and Fitness Day – een zwaar gepromoot initiatief van de vorige first lady Michelle Obama –, maar Trumps dochter Ivanka haar rol innam, waren de speculaties niet van de lucht.

Waar is Melania toch?

Donald en Ivanka waren op de Sports and Fitness Day, maar waar was Melania?

Tweet

En dus ging er diezelfde woensdag nog een tweet uit, van Melania zelf. Dat ze zag dat de media overuren aan het speculeren was over waar ze was, maar dat we gerust konden zijn: ze was bij haar gezin in het Witte Huis, voelde zich goed, en was hard aan het werk voor kinderen en het Amerikaanse volk.Duidelijk geschreven door Donald, waren de meningen vervolgens. Waarop het Witte Huis nogmaals meldde dat al die geruchten silly nonsense zijn. Tja, misschien echt waar, maar bij de bewoners van dit Witte Huis weet je het maar nooit. Laten we hopen dat Melania heel binnenkort weer lachend en public verschijnt.

Beeld: Getty Images