Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria’s opmerkelijke carrièreswitch

Nou vooruit, de succesvolle fashion designer zal heus niet stoppen, maar ze heeft er nu wel een projectje bij lopen dat je echt nóóit van haar zou verwachten. Ze is namelijk een samenwerking aangegaan met Pierre Marcolini. En voor wie nu denkt: Een Franse modeontwerper? Nee, meneer Marcolini is e...

Victoria’s opmerkelijke carrièreswitch

Nou vooruit, de succesvolle fashion designer zal heus niet stoppen, maar ze heeft er nu wel een projectje bij lopen dat je echt nóóit van haar zou verwachten.

Ze is namelijk een samenwerking aangegaan met Pierre Marcolini. En voor wie nu denkt: Een Franse modeontwerper? Nee, meneer Marcolini is een Belg en zijn wereldberoemde bedrijf is Haute Chocolaterie. Geen ordinaire chocolaatjes dus, maar mooie bonbons.

Dat Victoria Beckham samenwerkt met de top is natuurlijk niet verrassend, maar chocolá?! Daar doet de überslanke, -fitte en -gezonde Posh toch niet aan? Blijkbaar wel. Afgelopen week plaatste ze op Instagram het bericht: ‘Thank you @PierreMarcolini… ik kan niet wachten om meer details te delen van ons aanstaande project’. Marcolini reageede daar weer op met: ‘Pierre Marcolini x Victoria Beckham Duo de coeurs… cooming soon’. Over de smaak weten we nog niets, maar dat dit fraai wordt, staat vast!